0341 – 26 90 30
was successfully added to your cart.

Kerstpakketten Foodhall

Kerstpakketten foodhall in het voetlicht. Nu de winter weer langzaam aan ons koude landje verlaat en de Lente zich héél voorzichtig laat zien zijn wij al weer volop bezig met de kerstpakketten 2018. De kerstpakkettenbeurzen zijn al weer achter de rug en onze leveranciers en fabrikanten hebben hun themalijnen klaar om naar ons toe te sturen. Een kleine 4 maanden nadat we onze laatste kerstpakketten uit hebben geleverd, begint ons kerstpakkettenseizoen dus al weer.

Kerstpakketten samenstellen.

De komende weken komen alle nieuwe monsters van onze toeleveranciers al weer binnen. Leuke nieuwe themalijnen, prachtige cadeaus, nieuwe wijnen, verrassend lekkere biertjes waar wij onze kerstpakketten weer mee kunnen samenstellen. We gaan er deze maand volop mee aan de slag zodat we ze lekker op tijd weer online kunnen zetten.

Kerstpakkettenthemalijnen in het spotlicht.

Vanaf nu gaan we al onze nieuwe themalijnen voor de kerstpakketten in het zonnetje zetten. Ook in 2018 hebben we weer een mooie selectie van prachtige kerstpakkettenthema’s weten te bemachtigen waar we, samen met jou, straks de mooiste én lekkerste kerstpakketten 2018 mee samen kunnen stellen.

Kerstpakketten Foodhall.

De eerste in een hopenlijk lange rij thema’s die we gaan uitlichten is er één waar we zelf heel blij van worden: Foodhall. De foodhall is helemaal hip en ze schieten in Nederland maar ook in het buitenland als paddenstoelen uit de grond. Dat is niet zo gek want in de foodhall bruist het van de energie. Wat wil je ook met zo’n ruim aanbod van heerlijke gerechten en lekkere snacks van over de hele wereld en een publiek dat al dit lekkers weet te waarderen. In de bruisende sfeer van vrolijke mensen die weten te genieten van deze wereldgerechten voel je je al snel heerlijk thuis. Geniet je mee van grote hamburgers uit de USA of bijvoorbeeld van lekkere pittige Mexicaanse tortilla wraps?

 

kerstpakketten foodhall humuskerstpakketten foodhall brownies

 

De foodhall is een hele fijne locatie om naar toe te gaan. Overdag én ‘s avonds. Ontmoet elkaar op deze bruisende plek en geniet van heerlijk eten en drinken!

Kerstpakkettenshowroom.

Wil jij straks een fraai kerstpakket Foodhall samenstellen? Dat kan natuurlijk in onze showroom in Harderwijk. Wij hebben dit thema en nog vele andere kerstpakkettenthema’s straks weer overzichtelijk voor je uitgestald staan. Natuurlijk met voldoende bijpassende cadeau’s zodat je er jouw ideale kerstpakket mee kunt samenstellen.

In onze webshop vind je straks ook onze selectie kerstpakketten rond dit thema Foodhall. Voor ieder budget, zoals je van ons gewend bent.

Let’s meet. Let’s eat!

Weten waar de Foodhall vandaan komt? Hier vind je meer informatie over de Foodhall

Vond je dit een leuk artikel om te lezen?
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief boordevol inspiratie.

Laat een reactie achter