Direct hulp?
Kan ik u helpen?
Nu chatten

Kerstpakketten proeven in onze kerstpakketten showroom in Harderwijk

Kerstpakketten proeven

Kerstpakketten proeven; dat klinkt misschien wat vreemd maar ik leg ‘t graag even uit. We zijn jarig. Nou ja, een soort van jarig. Dit jaar is het precies 30 jaar geleden dat ik mij bezig ben gaan houden met het fenomeen kerstpakketten. En het is ook nog eens precies 20 jaar geleden dat ik mijn eerste kerstpakketten online zette op mijn websites kerstpakketten.com en kerstpakketten.com. Reden voor een feestje dus want wie jarig is trakteert.

Proeverij.

Ik wil je dus graag trakteren en ga dat, samen met mijn broer Ronald van Egbert v.d. Vegt wijnen en delicatessen én Pizza-fun, ook onderdeel van ons bedrijf, doen. We willen

je graag eens laten kennismaken met alles wat wij op het gebied van kerstpakketten, lekkere wijnen en heerlijk eten te bieden hebben. Helemaal gratis, je bent onze gast.

Kerstpakketten uitzoeken en proeven.

We zijn zelf heel erg enthousiast over Italië en dan met name over al het lekkers dat dit mooie land ons te bieden heeft op het gebied van eten en drinken.

Mooie wijnen dus en Pizza’s in alle soorten en maten. Niet zo gek dus dat wij deze midddag en avond in het teken laten staan van Italië. De proeverij zal een Italiaans tintje of zeg maar gerust een Italiaanse Tint hebben.

Als het helemaal volgens plan verloopt, staat er straks zelfs een prachtige Italiaanse klassieke auto op de oprit te pronken. Zelf hoop ik op een Ferrari maar als íe maar Italiaans rood is word ik al blij. Dus we laten je niet alleen kerstpakketten proeven maar ook wat Italiaanse sfeer snuiven.

Wát gaan we je laten proeven?

We willen je graag laten kennis maken met:

  • Hele lekkere Italiaanse cocktails met Limoncello en Prosecco en Tonic van J. Gasco, de Italiaanse ambachtelijke frisdrank die Nederland gaat veroveren.
  • De Vino Novello, want hij is weer in ‘t land. Deze heerlijke Italiaanse primeurwijn is dit jaar weer voortreffelijk.
  • Italiaanse wijnen
  • Pizza’s uit onze houtovens. Met pizza-fun bakken we al een aantal jaren pizza’s op locatie met mobiele houtgestookte pizzaovens. We laten je heel graag eens proeven.
  • Delicatessen uit onze meest favoriete Italiaanse kerstpakketten. Chocolatini bonbons, Cantuccini koekjes en natuurlijk lekkere Italiaanse ham
  • Helemaal van de andere kant van de wereld komen de lekkere wijnen van Salentein. Hier gaan we je ook een selectie van laten proeven.

Meer dan genoeg reden dus om eens bij ons langs te komen op 15 november a.s. We zouden het fijn vinden als je je even aanmeldt maar dat is niet verplicht. Geef ons eens een belletje of stuur ons een mail of bezoek onze facebookpagina om je aan te melden voor dit leuke evenement.

We zien je graag!

 

Heb je nou geen tijd op woensdag de 15e? We zijn voor jou ook ‘s avonds en in het weekend open. Op afspraak. Vergeet dus niet te melden dat je komt. We maken graag tijd voor je.

 

Wat we allemaal aanbieden:

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.