0341 – 26 90 30
was successfully added to your cart.

Kerstpakketten themalijn Adventure.
Waar het plan ophoudt begint het avontuur!

Ik pak nét een doos met de artikelen voor onze kerstpakketten themalijn Adventure uit en mijn gedachten dwalen terug naar de reizen die ik afgelopen jaren maakte. “Reizen? Niks voor mij!” riep ik altijd. “Geef mij mijn bootje, mijn vertrouwde meer, wind, wat zon én een BBQ en lekker bier en ik hoef nergens heen. Ik hou me het jaar rond bezig met kerstpakketten en alles wat daar links of rechts mee van doen heeft. Dat betekent meer dan gemiddelde stress aan het einde van het jaar en aan reisstress had ik dus helemaal géén behoefte. Héél wat jaren besteedde ik mijn zomers zo en ik was er in het geheel niet ontevreden mee.

Tot ik haar tegen ’t zoete lijf liep. Groot, trots, zwarte krullen, felle donkere ogen, knal rode lippen en een uitstraling waar je ‘U’ tegen zegt. Vol onrust zat ze en vol reislust ook. Ze bleef nooit te lang op één plek. Ze sleepte me de halve wereld rond. In één jaar tijd reisde ik meer dan in alle jaren daarvoor. En ik, ik vond het prachtig. Waar ik eerder tegenop zag als een berg, bleek juist fantastisch te zijn; niet weten wat je de volgende dag of zelfs het volgende uur, zou tegenkomen. En omdat ik toch in kerstpakketten denk kan ik het niet laten: Net als een goed kerstpakket dat je uitpakt en waar steeds een mooie verrassing uit komt.

Vrijheid.

Voor het eerst in mijn leven voelde ik een vrijheid die ik nog niet eerder voelde. De vrijheid om zomaar ineens op een plek te zijn waar ik nooit was en waarschijnlijk ook nooit weer zou komen. Een overweldigend gevoel van ‘weg’ te zijn. De mooiste uitzichten, de leukste steden, de hipste stranden. Weg van werk, verplichtingen, sociale verplichtingen, een veel te vol gepropt schema.

Wanderlust.

Ik proefde voor het eerst Wanderlust. Nou had ik die kreet heus al eens gehoord maar wat ’t nou precies inhield? Ik had geen idee. ‘de lust om de wereld te ontdekken’ zegt het woordenboek en Wikipedia maar volgens mij doet dat het woord geen eer aan. Geeft niks, we doen het er gewoon mee.

Adventure.

Hoe bijzonder is het dat nu één van onze fabrikanten met een geweldig leuk kerstpakkettenthema komt die hier alles mee te maken heeft. ‘Adventure’. Lekker er op uit, de wereld verkennen. Dichtbij of ver weg. Naar de zon of juist naar de zee. Met een rugzak en een tentje of juist lekker verzorgd met 4 koffers in een 5-sterren hotel. Naar het binnenland van Afrika of het centrum van Brugge. Naar een drukke touristische attractie of juist naar de stilte van bijvoorbeeld de Oceaan of een afgelegen eiland.

Het maakt niet uit waar je heen gaat. Stap uit je sleur en je dagelijkse routine en ga er op uit! Laat je verrassen door wat je allemaal tegenkomt en geniet van het onverwachte. Zie maar waar je eindigt.

Themalijn Adventure.

Het zal je niet verrassen dat wij voor bij deze kerstpakketten themalijn Adventure een heleboel leuke, mooie, bruikbare cadeaus hebben uitgezocht waarmee je heel eenvoudig een fraai Adventure kerstpakket kunt samenstellen. Kom maar eens kijken in onze kerstpakketten showroom in Harderwijk waar we je altijd van harte welkom heten. Of laat je verrassen als we straks in onze webwinkel weer een aantal pakketten met dit thema aan je presenteren. Klaar om zo te bestellen. Lekker snel en eenvoudig.

kerstpakketten themalijn adventure

 

Vond je dit een leuk artikel om te lezen?
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief boordevol inspiratie.

Laat een reactie achter