0341 – 26 90 30
was successfully added to your cart.

last-minut kerstpakketten

Last-minute kerstpakketten bestellen.

Last-minute kerstpakketten bestellen is ook in 2017 natuurlijk géén probleem bij kerstpakketten.com. Sterker nog: waar veel van onze concurrenten hun assortiment drastisch verkleinen, hebben wij zojuist nog weer een aantal nieuwe kerstpakketten online gezet. Bijzondere kerstpakketten met mooie cadeau’s, lekker eten en heerlijke wijn en andere dranken.

We merken dat veel bedrijven en instellingen steeds later hun kerstpakketten en wijnpakketten gaan bestellen. Enerzijds komt dat natuurlijk door het internet. Veel mensen denken dat wanneer er een kerstpakket online staat, deze de volgende dag al geleverd kan worden. Helaas werkt dat bij ons en bij de meeste aanbieders van kerstpakketten niet zo.

Maatwerk pakketten.last-minute kerstpakketten bestellen

Veel van onze kerstpakketten (al snel zo’n 70%) zijn nog maatwerk. We overleggen met de klant welk thema hij of zij dit jaar wil en we bedenken dan een kerstpakket voor ze die past als een warme jas. De overige 30% kiest een kerstpakket online uit ons brede assortiment standaard kerstpakketten. Zeker in de laatste maand voor de Kerst zijn dit de meest verkochte pakketten.

Reden voor ons om dat assortiment ‘standaard pakketten’ regelmatig te herzien en bij te schaven en, zoals nu, uit te breiden als dat kan. We willen er namelijk graag voor zorgen dat je een kerstpakket weg kunt geven waar je volledig achter staat. We zeggen niet voor niets: Geven wordt Genieten! en dus zorgen we ervoor dat ons assortiment groot blijft en onze klanten nog tot heel laat last-minute kerstpakketten bestellen kunnen.

Last-minute wijngeschenken en wijnpakketten.

Ook onze wijngeschenken kun je nog tot een paar dagen voor de kerst bestellen. Wij zorgen er dan ook nog voor dat deze op tijd bij je relaties of personeel worden bezorgd. We nemen je, ook in de laatste paar weken voor de Kerst, dat werk graag uit handen. Jij levert ons een kerstkaart aan en de adressen en wij zorgen voor de rest. Makkelijker kunnen we ‘t niet voor je maken.

Kerstpakketten en wijnpakketten bestellen.

Moet jij de kerstpakketten en / of je wijnpakketten of andere geschenken nog regelen? Neem dan snel een kijkje in onze webwinkel. Of bel ons, we staan je graag te woord en doen je een mooi voorstel.

last-minut kerstpakketten bestellen

Vond je dit een leuk artikel om te lezen?
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief boordevol inspiratie.

Laat een reactie achter