Winkelwagen

Wie zijn wij?

We stellen ons graag voor!

Terug naar de vorige eeuw

Een sprankelende start in 1996

In het jaar 1996 werd het fundament gelegd voor wat nu een gewaardeerde legende is in de kerstpakkettenwereld; Kerstpakketten.com. Met meer dan 27 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van feestelijke verrassingen. Oprichter Eric van der Vegt heeft in april 2023 het stokje overgedragen aan de energieke nieuwe eigenaar Dave Nova. Met zijn frisse visie en enthousiasme heeft hij Kerstpakketten.com een nieuw leven ingeblazen.

harderwijk kerst
Kerst sfeer
Vanuit Angeren

Het kloppende hart Angeren

Vanuit het sfeervolle Angeren nodigen we je uit om onze showroom te ontdekken. Hier vind je geen standaard kerstpakketten, maar een wereld vol mogelijkheden om het perfecte pakket samen te stellen. Onze producten en de kwaliteit ervan zijn tastbaar, want bij ons draait alles om persoonlijk contact en beleving.  

Ontdek ons doel

Unieke kerstpakketten

Bij Kerstpakketten.com draait alles om uniek. Met ons toegewijde team en extra krachten in oktober zorgen we ervoor dat jouw kerstpakketten tijdens de feestdagen zorgen voor verrassende en blije gezichten. Het is niet alleen een geschenk, maar een bron van vreugde en waardering voor bedrijven én particulieren.

gezellige-kerstboom
Waar het bij kerstpakketten.com om draait

Onze misie en visie

Onze missie? De traditionele kerstpakkettenbranche opschudden en een nieuwe dimensie geven. We willen jou verrassen met kerstpakketten die anders zijn, die opvallen. Onze aanpak is gastvrij, warm en uitnodigend. Het kerstinkoopproces transformeren we in een gezellige ervaring, compleet met drankjes en hapjes. Niet alleen onderscheiden wij ons in kerstpakketten, maar ook in onze jeugdige en energieke sfeer. Bij Kerstpakketten.com beloven we altijd anders te verrassen, zoals onze slogan luidt. Wij willen bekend staan om onze unieke, opvallende kerstpakketten en inspireren met onze jeugdige cultuur.

Onze visie? Kerstpakketten omvormen tot een onvergetelijke ervaring voor al onze klanten. Met 27 jaar ervaring zijn we goed op weg om deze visie werkelijkheid te maken.

Bij Kerstpakketten.com maken we van elk geschenk een verrassende, unieke én blijvende herinnering.