KerstPakketten.com, al drie generaties lang kennis.

Wij bezitten al drie generaties lang kennis en kunde op gebied van lekker eten en drinken! Al bijna 100 jaar nu. Wij verzorgen al meer dan 50 jaar kerstpakketten voor diverse bedrijven, organisaties en instellingen. Van groot tot klein. Je kunt bij ons al terecht voor 6 kerstpakketten maar ook voor duizenden.

Al vanaf 1997 Zelf kerstpakketten samenstellen.

Al vanaf 1997 zijn we ook actief op internet te vinden met onze websites. Eerst nog alleen informatief maar al vanaf 1999 ook met een eenvoudige webshop. Ouderwetse kwaliteit gekoppeld aan de moderne technologie. Een mooie combinatie vinden we zelf! Hiermee laten we zien dat we weliswaar stevig geworteld zijn in het verleden maar ook met twee benen in het ‘hier en nu’ staan met onze moderne kerstpakkettenwebshop.

Kerstpakkettenwebshop of liever Kerstpakkettenshowroom?

In onze kerstpakkettenshop bieden we je de gelegenheid om snel, eenvoudig en vertrouwd je kerstpakketten te bestellen. Wil je liever persoonlijk contact dan kan dat natuurlijk ook. In onze showroom in Waddinxveen bieden we je nog steeds de mogelijkheid om zelf je kerstpakketten samen te stellen, te proeven en te beleven. Als je van te voren aangeeft wanneer je wilt komen zorgen wij ervoor dat we voldoende tijd voor je reserveren.