top of page
Kerstpakketten achtergrond Showroom

Onze showroom

Kom gezellig langs in onze sfeervolle showroom om producten te bekijken, te voelen en zelf leuke producten samen te stellen. Wilt u langskomen? Neem dan snel contact op en dan plannen we samen een afspraak bij onze gezellige showroom in.

Kom langs in onze showroom

Bent u enthousiast geworden? Vraag een afspraak aan via onderstaand formulier!

Bedankt voor de inzending!

Wat valt er te zien? 

In onze sfeervolle showroom komt u terecht in de wondere wereld van kerst. De showroom staat vol met unieke producten die perfect passen in een kerstpakket. We presenteren zowel food als non-food en hebben voor ieder wat wils.

 

Onder het genot van een heerlijke kop koffie kunt u producten bekijken, vasthouden en zelf combineren met andere producten. Bovendien vindt u in de verschillende thema-hoeken meer dan voldoende inspiratie voor uw eigen maatwerk kerstpakket. 

Kom langs!

Onze experts staan te trappelen om u te verwelkomen in onze showroom. Onder het genot van een lekker kopje koffie laten zij u graag alle mogelijkheden zien. Niets wat u bedenkt is onmogelijk, daar zorgen wij voor. Heeft u helemaal zin gekregen om langs te komen? Vul dan snel de vragen in en dan plannen we samen een afspraak in. We hopen u snel te zien!  

bottom of page