Winkelwagen

Showroom

Bezoek onze showroom

Kom gezellig langs in onze sfeervolle showroom om producten te bekijken, te voelen en zelf leuke producten samen te stellen. Wil je langskomen? Neem dan snel contact op en dan plannen we samen een afspraak bij onze gezellige showroom in.

Wat valt er te zien?

In onze sfeervolle showroom kom je terecht in de wondere wereld van kerst. De showroom staat vol met unieke producten die perfect passen in een kerstpakket. We presenteren zowel food als non-food en hebben voor ieder wat wils.

Onder het genot van een heerlijke kop koffie kan je producten bekijken, vasthouden en zelf combineren met andere producten. Bovendien vind je in de verschillende thema-hoeken meer dan voldoende inspiratie voor jouw eigen maatwerk kerstpakket.

Kom langs!

Onze experts staan te trappelen om je te verwelkomen in onze showroom. Onder het genot van een lekker kopje koffie laten zij je graag alle mogelijkheden zien. Niets wat je bedenkt is onmogelijk, daar zorgen wij voor. Heb je helemaal zin gekregen om langs te komen? Vul dan snel het formulier in en dan plannen we samen een afspraak in. We hopen je snel te zien!

Kom langs in onze showroom

Ben je enthousiast geworden? Vraag een afspraak aan via onderstaand formulier!