Winkelwagen

Maatwerk

Maatwerk kerstpakket

Bij Kerstpakketten.com is het al vanaf 50 pakketten mogelijk om een kerstpakket op maat te maken. Wil je zelf jouw kerstpakket samenstellen? Vul dan het formulier zo uitgebreid mogelijk in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Maatwerk kerstpakket samenstellen

Er zijn verschillende manieren om een kerstpakket op maat samen te stellen. De eerste stap is om het formulier in te vullen. Vervolgens zal een van onze specialisten zo snel mogelijk contact met je opnemen en samen met jou bespreken welke opties er zijn op basis van jouw wensen.

Personalisatie

Bij het samenstellen van een maatwerk kerstpakket is personalisatie mogelijk. Denk hierbij aan het toevoegen van een eigen kerstkaart of artikel, het bedrukken van een product met uw bedrijfslogo of zelfs een eigen ontwerp van de verpakking (bij grote aantallen). Alles is bespreekbaar, neem dus vooral contact met ons op en vraag gerust naar de mogelijkheden.

Samenstellen in onze showroom

In onze sfeervolle showroom ontvangen wij je graag om samen mogelijke producten te bekijken, vast te houden en samen te stellen. Onder het genot van een lekker kopje koffie laten wij je graag alle mogelijkheden zien. Niets wat je bedenkt is onmogelijk, daar zorgen wij voor. Om langs te komen in onze showroom maak je gemakkelijk een afspraak. We hopen je snel te zien!

Kerstpakket op maat

Het invullen van dit formulier is volledig vrijblijvend. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om jouw wensen te bespreken.