Winkelwagen

Keuzeconcept

Keuzeconcept

Weet je niet precies wat je moet kiezen voor jouw medewerkers omdat iedereen iets anders leuk vindt? Ga dan voor het keuzeconcept! Iedere medewerker kiest zelf zijn/haar kerstgeschenk uit, altijd goed dus!

Het online keuzeconcept

Met ons unieke keuzeconcept kan je jouw kerstcadeau volledig naar wens samenstellen. Of je nu kiest voor een cadeaubon, een onvergetelijke belevenis, een schenking aan een goed doel of fysieke producten zoals gadgets, de keuze is aan jou! En als extraatje ontvang je gratis een fysieke cadeaubon inclusief presentje. Maak van jouw kerst een persoonlijke en bijzondere ervaring met het online keuzeconcept!

Wat is het online keuzeconcept?

Met het online keuzeconcept kan je je medewerkers de mogelijkheid geven om zelf hun kerstcadeaus te kiezen aan de hand van een puntenaantal gebaseerd op je budget. Je personeel ontvangt een inlogcode waarmee ze toegang krijgen tot de webshop. Daar kunnen ze zelf één of meerdere cadeautjes uitkiezen in een sfeervolle online winkel die is volledig is gepersonaliseerd op basis van jouw bedrijfskleuren & logo en je kunt zelfs een eigen kerstboodschap of -video aanleveren. De gekozen cadeautjes worden gratis thuisbezorgd binnen Nederland en België.

Hoe werkt het?

Nadat we samen de ontwerpen, de inrichting van de online omgeving, de verzending en alle overige zaken hebben voorbereid, kan het feest beginnen. Alle medewerkers ontvangen een fysieke geschenkverpakking met een bon met de inlogcode voor de online omgeving, ruimte voor een persoonlijke boodschap én het bevat een leuk presentje. Vervolgens kunnen ze zelf een keuze maken uit meer dan 1000 artikelen, cadeaubonnen, goede doelen, belevenissen en meer! 

Vraag een voorbeeldhop aan

Het invullen van dit formulier is volledig vrijblijvend. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om jouw wensen te bespreken.